Laughing out loud LOL

Måste bara. Jag garvar ihjäl. Jawn.
And I will aaalwaaays love youuuu.

LADY GAGA

Hej jag är lätt underhållen.

Sitter och garvar åt Britain's got talent videos, haha vilket liv jag har. :')
Sen tycker jag att John och Edward kan bomba oss med videos från Tokyo, för kom igen, jag har sett typ alla. NoliferN, men yaop. Idag såg jag faktiskt Behind the scenes till Bad Behaviour, vilket var helt jävla jepic. Skoja men skoj hade jag.
Ok vad vill jag ens säga? Är i alla fall sjukt förkyld och mår skit, woop. Så ingen skola för mig! Men nu ska jag ta och laga mat, för jag är så jävla awesome.



Och sen kunde man inte bädda in klippet. Älska livet, helvetes jävla skit.

Puss

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan! Jag är Freja och jag avgudar två enäggstvillingar från Dublin vid namn John & Edward Grimes slash Jedward. =:')

Jag bytte blogg för 1) jag bloggar aldrig 2) det finns så pinsamma inlägg på min gamla 3) namnet lät cp. Så yao här är jag.

 

Jag bor i Sverige, överraskning!, och I'm lovin' it. jk. Men förutom att fangirla över John & Edward älskar jag min hund och mina små kattor som håller mig sällskap 24/7. Seriöst ....24/7. Musik är mitt liv och de jag lyssnar på mest är tvillings, Eric Saade, och eh ja sen är det väl lite randoms. Artister som är bra och gör bra låtar helt enkelt. Sen älskar jag godis och choklad, men det är en helt annan historia. ;)

Om jag ska säga något jag hatar måste det bli haters. Och folk som skapar drama 24/7. Lång historia ppls men ändå. Det var nog allt.

 

Glöm inte att rösta för JEDWARD i Eurovision song contest!

 

RSS 2.0