'cause bby I'm cool like dat

fredagkväll. mitt hår är rött. eller mina toppar är. hade tråkigt i skolan. japp. har jävla tatueringar över armarna (slash tusch), fast de är fina. japp.
 
 
syns inget bra med whatevz.

Jag varnar er

Jag älskar majs och det är typ det bästa jag vet. Men i tisdags råkade jag köpa fel sort. Och nu har jag fått hem någon jävla Crisp-majs.
 
 
Detta är en varning: EUW.
 
Annars är jag dösjuk (typ), så ni vet.

Så jävla off idag

Hej.
 
Idag är jag helt off. Höll på att ge min hund sju tabletter istället för två. En. Menar jag. A ni ser.
Idag var jag i skolan. NÄÄÄÄHÄÄÄÄÄ. Sen handlade jag med pap. Sen kom jag hem och typ dog. INTRESSANT YES.
 
 
Klaras snygging-tröja.
 
 

Majs och blOdprov

Det stora O:et i rubriken var med mening. Lovar.
 

Tjena folks.
 
Idag har jag varit i skolan. Okå tänker ni.
 
Sen skulle hundis ta blodprov & veterinärkliniken ligger inte speciellt långt från skolan så jag ba ne jag tar inte bussen hem pAlla likZOm. Så jag gick till coop och köpte majs (min nya obsession. Eller inte nya. Men den har blivit 'starkare' lol). Så kom hem för typ en halvtimme sen (tummar UPP). Vad många ((())) det blev nu :C
 
I alla fall så imorgon är det tisdag vilket betyder bad. Fml osv. Just nu tuggar jag tuggummi. och det är inte vilket tuggummi som helst, UTAN DETTA:
 
 
Lite cp osv men DE FÅR NI TA.
 
Puss

Told you so

Jag ÄR officiellt den sämsta bloggaren NÅGONSIN. Men och?
Lalalalala. Nu har skolan börjat osv så det är en av anledningarna till att jag inte kommit igång med bloggis igen, och det börjar kännas töntigt och jobbigt igen haha :(
 
Men a strunt samma. Ska bli bättre, lovar. Idag är det första september, vilket betyder att jag ska vända blad på min kalender. Men palla det.
 
Coldplay är bästa som finns & ily! ♥
RSS 2.0